2017. április 27. 15:33 - Di Patrone!

Syberia 3 kamu spoiler

Avagy hogyan lehetne a Syberia 3-at maximálisan élvezhetetlen marhasággá tenni

Írtam egy fake-beharangozót a Syberia 3-hoz. Szándékosan igyekeztem a legelborultabb, legőrültebb dolgokat kitalálni. Figyelem, az egész irományt a képzelet szülte, ne tessék egyetlen mondatát se komolyan venni:

Szenzáció!!!

Kiszivárgott a Szibéria három c. tündérmese története!

A játék Vlagyivosztok egyik temetőjében fog kezdődni. Sétáló Katalin a kriptában, egy kőlapon ébred, és nem tudja, kicsoda. Valójában meg van halva, pontosabban nincs, csak mindig meghal aztán meg feltámad. Álmából egy idegesítő lebegő húsvéti tojás ébreszti fel.

bunya.jpg

 Katalin valahogy így fog kinézni az új részben (jobb oldalt)

walker2.jpg

A tojás megjegyzi, hogy Katalinnak hullaszaga van. Katalin erre megharagszik a tojásra, és lerúgja. Innentől Rugdosódó Katalinná válik. A kriptában van néhány tántorgó zombi, ezeknek is új nevének megfelelően, lerúgja a fejét. A kriptából kiérve konstatálja hogy baromira hideg van, és fázik a sejhaja mert miniszoknya van rajta. Ennek semmi jelentősége nem lesz, csak Katalin így szexisebb, és a férfijátékosokat jobban megfogja még élőhalott állapotában is. Meg így jobban le tudja rúgni az ellenfelei fejét. A játék során többek között találkozik a nyugalmazott, időközben pálcikaemberré öregedett Minszkkel, és Bú nevű hörcsögével  a Baldur's Gate-ből.

minsc.jpg

A dögunalmas történet egyetlen érdekes pontja, hogy ezúttal szerelmi szál is van: Katalin halálosan beleszeret Minszk az idők folyamán érett felnőtt pézsmapatkánnyá növekedett hörcsögébe. A történet végén találnak egy befagyott Junoszty tv-t és egy Sokol rádiót, ezeket megdörzsölik, hátha meleget adnak, de ehelyett tudtukon kívül Vlagyimir Iljics Lenin, és Mihail Gorbacsov szellemét idézik meg. A két egykori szovjet politikus szelleme dühödten támad hőseinkre, de hőseink dicsőséges harcban végül győznek, Katalin egy rúgással eltalálja Gorbacsov májfoltját, Minszk pedig átvágja a Lenin agyába csatlakozó csoportkábeleket (ezt a Red Alert 2 óta lehet tudni, hogy voltak)

junoszty.JPG

A két gonosz szellem legyőzése után az azokat csodalámpaként megidéző TV-ket és rádiókat is elpusztítják. Az amúgy is öreg Minszk végül szívrohamot kap, és rábízza a hörcsögét Katalinra. Katalin és a hörcsög végül egybekelnek, Katalin neve innentől Búné Sétáló Katalin lesz. Esküvőjükre meghívják az értelmi fogyatékos zseni Foralberg Jánost is, aki időközben feleségül vett egy csinos mammutot. (A mammut asszonyneve Foralbergné Bú Rozália lesz.)

A történet vége happy end, Katalinnak kishörcsögei születnek, akik a Szibéria négyben jelentős szerepet fognak kapni, és segíteni fognak neki újra halandónak lenni. Ennyi volt a ma esti agymenésem, kb 10 perc kemény alkotómunka gyümölcse. Aki elolvasta, remélem értette a célzásokat, vicceket. Az okozott agysérülésekért elnézést kérek. Jó éjt mindenkinek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mscdex.blog.hu/api/trackback/id/tr7712458889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása